Verktøy man må ha i hobby-garasjen

Mekking på biler er mer populært enn noensinne. Skylden for det har filmer som Børning og serier som Rådebank fått. Vi hører stadig vekk om rånertreff med tusenvis av deltakere og fete biler som dundrer avgårde med et stereoanlegg med subwoofer og basskasse.

Har du fått kranglet deg til en garasje med mekkeutstyr, da har du det du trenger for å pimpe opp kjerra du kjøpte usett på Finn. Selv om bilene er gamle, så finner man utstyr og verktøy på nett. Bilmekkernes marked for online shopping.

De vanlige verktøyene

Det er mye utstyr og verktøy som trengs for å sette i stand en bil. Slipemaskin, hydraulisk pumpe, lakkfjerner og stempelbånd er bare noe for å komme i gang. Samtidig trenger man elektrisitet. Godt arbeidslys er en selvfølge. Med batteriladere fra Batteriexperten har man energibanken som fylles opp gang på gang, og kan brukes på redskap som drill, sag, elektrisk skrujern også videre.

Batteriladere for fremtiden

Two,Mobile,Batteries,One,Is,Very,Sad,Tired,With,LowLadbare batterier er noe miljømyndighetene vil at du skal bruke da man vil begrense ødeleggelsene på jorda. Da er det bra at selv bilmekanikere kan tenke selv. For det er smart å ta gode valg når man skal pimpe bilen helt ferdig til helga.

Er alt klart før årets biltreff?

Sitat fra en av deltakerne:

Når vi ikke kan dra til Sverige må vi finne på noe annet!.

Er lydanlegg og neonlys på plass? Er spoilerne pussa? Har skinnsetet fått oppjusteringene? Alt må være perfekt før stevnet starter. Men ikke uten alt utstyret i garasjen. Der er her du mekker bil, men også her du bygger på drømmene dine.